Didden Accountancy richt zich voornamelijk op dienstverlening aan KMO’s, zowel vennootschappen als vrije beroepen en zelfstandige eenmanszaken (in hoofd- of bijberoep). Ook andere personen die begeleiding en/of advies nodig hebben op het vlak van accountancy of fiscaliteit kunnen bij ons terecht.

Onze dienstverlening kan opgedeeld worden in de onderstaande blokken, maar overlap is vanzelfsprekend ook geen probleem voor ons.

Raket

Begeleiding bij oprichting

WIj begeleiden starters van A tot en met Z. van het opstellen van een financieel plan tot het vervullen van alle opstartformaliteiten.

Wij voeren uw boekhouding, houden toezicht binnen het wettelijk kader en zijn uw toeverlaat om uw cijfers in eenvoudige taal uit te leggen. Hierdoor kunt u zich richten op uw kracht om uw onderneming nog succesvoller te maken.

Het begrip “fiscaliteit” zeult een wrede reputatie mee. Fiscaliteit is complex en voortdurend in beweging, zowel op lokaal als op internationaal niveau. Ze is synoniem zowel met wettelijke verplichtingen als met bron van opportuniteiten, maar haar leesbaarheid en uitvoerbaarheid zijn niet altijd haar grootste kwaliteiten. Wij helpen u in deze complexe wereld duidelijkheid te scheppen.

Hier moet u denken aan het omzetten van een vennootschap, het ontbinden en/of vereffenen van een vennootschap.