Over mij:

Als handelsingenieur studeerde ik af aan de Universiteit Hasselt (destijds LUC Diepenbeek) en specialiseerde me later als gegradueerde in de fiscale wetenschappen (Groep T Leuven). Ik doorliep een loopbaan via een aantal interne functies als financieel analist bij KBC Bank, Ericsson en LU, als auditor bij DRT&Partners, als accountant bij Buyse, De Vlieger & Co en Deloitte Fiduciaire.

Sinds 2009 draag ik de titel van accountant en de titel van belastingconsulent (beide erkend door het IAB) en werd ik ingeschreven op het tableau van de IAB-leden als intern lid. Vanaf 2010 ben ik als zelfstandig medewerker actief geweest voor twee kantoren en sindsdien ben ik ingeschreven op het tableau van het IAB als extern lid.

In 2017 heb ik besloten mij te "verzelfstandigen" en lever ik mijn diensten rechtstreeks, zonder tussenkomst van andere kantoren, aan cliënten via het accountantskantoor

DIDDEN ACCOUNTANCY.
​​​​​​​
Het is mijn ambitie om te blijven bevestigen als kwaliteitsvolle accountant en belastingconsulent die een goede, vertrouwensvolle service verleent aan zijn cliënteel.

Our Team